• Norr ifrån:

Från E22 vid Lunds södra avfart går väg 108 mot Sturup. Håll utskick efter flygplansskylten. Vägen går mot Staffanstorp och i Klågerup tar man vänster runt rondellen mot Vismarlöv som passeras efter några minuter dyker Assartorps Golfklubb upp på höger sida.

• Söder ifrån:

Från väg E65 svänger man norrut på väg 108 mot Lund. Vid Klågerup finns skyllt till golfbanan. Sväng höger och åk mot Vismarlöv så dyker klubben upp på höger hand efter några minuter.

• Öster ifrån:

Från Sjöbo tag väg 11 mot Lund. Passerad Veberöd och trafikplats Veberöd. Strax därefter svänger man vänster mot Genarp. Framme i Genarp tar man höger in på Kyrkvägen mot Esarp. Sväng vänster mot Toppeladugård och följ vägen. Efter att ha passerat byn Assartorp dyker golfklubben upp på vänster hand.

• Väster ifrån:

Från Malmö åker man enklast norrut på mot Lund. Vid trafikplats Kronetorp tar man höger mot Staffanstorp. Efter att passerat genom Staffanstorp svänger vägen söderut mot Svedala och Sturups flygplats. Håll på 108:an och sväng vänster i rondellen i Klågerup. Efter att passerats Vismarlöv dyker klubben upp på höger sida efter några minuter.

• Från Sturups flygplats:

Från Malmö airport tar det 9 minuter till klubben. Sväng norrut och passera Hotell Sturup airport. Fortsätt norrut på Bramstorpsvägen mot Assartorp. Framme i korsningen tag vänster och åk igenom Assartorps by. Strax utanför by dyker klubben upp på vänster hand.