• Solresor spelas på Assartorps Golfklubb lördag den 13 juni

Priser
    Sverigefinal på Bro Hof Slott GC och Barsebäck G&CC. Final i Dubai. 12 golfresor till Dubai (flyg fr Arlanda/Köpenhamn, transfers, boende, frukost och 4 dagars golf). Vinsterna är personliga och kan ej överlåtas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Dessutom ett välfyllt prisbord med golfutrustning, presentkort, mm.Startavgift450:-/lag. Anmälan sker till respektive golfklubb eller via GIT.

2:a chansen
    Alla lag som kommer tvåa på respektive deltävling går till 2:a chansen. De två bästa paren i Norra Sverige respektive Södra Sverige på ”2:a chansen”-tävlingen vinner en plats till Sverigefinalen. Paren från södra Sverige spelar på Barsebäck G&CC den 3:e augusti och paren från norra Sverige spelar på Bro Hof Slott GC Stadium Course den 10:e augusti.

Spelform

2-manna scramble slagspel (med en reduktion av sammanlagda hcp på 75 %), Minst 9 utslag av varje spelare.

Hcp
    28,0 (högre hcp än 28,0 får vara med att tävla, men får spela på hcp 28,0)

EGA
    SGF rekommenderar att alla får delta i alla tävlingar men att endast de med EGA Exakt Tävlingshandicap tas med i resultatlistan. Om klubben valt att kräva detta i en par- eller lagtävling krävs det att alla spelare i paret/laget har EGA Exakt Tävlingshandicap.

Allmänt
    Du är välkommen att spela Solresor Golf Invitational vid flera tillfällen (30 spelplatser). Alla deltagare måste ha fyllt 18 år.