• Juniorträning 2016 ”Kompisarnas år”

  Nu är det snart dags att dra igång säsongen 2016 för alla juniorer och knattar som vill träna golf tillsammans med oss på Assartorps GK!

  2016 har vi valt att kalla för ”Kompisarnas år”, där vi dels kommer lägga fokus på att träffa nya kompisar men också att vi varmt välkomnar alla juniorer att ta med sig kompisar från skolan, fritids, fotbollen, dansen osv. Oavsett om de har provat på golf innan eller är nybörjare så är alla välkomna till oss!

  Den 3 april kommer vi ha ett informations- och uppstartsmöte på Assartorp, där vi informerar om säsongens planer och aktiviteter. Mer info om mötet kommer inom kort.

  Precis som under 2015 så kommer träningarna vara förlagda under söndagseftermiddagar med start den 10 april. Gruppindelningarna kommer göras efter vi fått in anmälningar, men klart är att grupperna kommer vara fördelade som förra året, dvs. Golfkul, Bredd och Elit. Tiderna som gäller är 14-15, 15-16 och 16-17.

  Vi kommer förutom träningen planera in minst en annan aktivitet varje månad som till exempel korvgrillning, brännboll eller liknande för att bygga vidare på Kompistemat.

  Anmälan till årets träning görs på denna länk: http://goo.gl/forms/5Bf3FZ97RO

  Vi ses till våren!

  Med vänliga hälsningar Juniorkommittén