• Onsdagen den 29 juni hälsar vi Scandinavian Masters-vinnaren och Sveriges förste Ryder Cup-spelare Joakim Haeggman varmt välkommen till Assartorp för en uppvisning samt invigning av ombyggda hål 9, designat av Peter Chamberlain!

Program för kvällen:

17.00 drar Joakim igång sin clinic där han visar upp sina otroliga bollkonster. 18.00 följer en trekamp bestående av tre deltävlingar; närmast flagg på hål 9, chiptävling och puttävling. Priser delas ut i deltävlingarna samt ett totalpris i form av ett medlemskap i Assartorps GK. Efter prisutdelningen väntar lättare förtäring samt mera underhållning av Joakim.

Varmt välkomna till en helkväll på Assartorp, klubben där man trivs!

Trekampen är öppen för alla! Tävlingsavgift 100 kr. Anmälan görs till kansliet: kansli@assartorpsgk.se eller 040-441191

• 1 comment

En förbannat bra kväll och uppvisningen med berättelser var mycket givande, all heder åt en sympatisk Joakim Haeggman. Angagerad och nästan hes av alla historier från Rydercup-tiden. Värt pengarna tycker i alla fall jag!😨