• Hej alla glada Greenfee-medlemmar i Assartorps Golfklubb!

Denna info har vi valt att tillägna er som är eller har varit Greenfee-medlemmar i Assartorps Golfklubb.
    Greenfee-medlemskapen hos oss kommer att tas bort inför 2016, men naturligtvis vill vi behålla er som medlemmar och vill därför rikta ett erbjudande för bara ER!

Uppgradera dig till fullvärdig medlem senast den 18 december inför 2016 för endast 3600 kr, samma pris som endast Nya "prova på"-medlemmar har fått ta del av.

Som fullvärdig medlem spelar ni fritt alla dagar i veckan på Assartorps Golfklubb. Ni spelar för reducerat pris på våra utbytesklubbar samt Sydpoolen. Ni hittar utbytesklubbarna och Sydpoolen-medlemmarna på vår hemsida.

Detta är ett engångserbjudande som gäller till och med 18 december 2015.

Vi vill så klart att ni som  har varit/ är medlemmar ska vara nöjda på alla sätt och tyckte därför att det var er tur att få ta del av ett kanonerbjudande.

Väljer ni detta erbjudande har vi möjlighet att uppdatera medlemskapet redan idag.
    Hör gärna av er om ni har några frågor.