• Ny I Golfen på Assartorp 2016?

1. Kontakta Hasse Bergdahl och boka din Introduktionskurs.
    2. Spela faddergolf med folk från vår medlemskommittge (på måndagskvällar) som hjälper dig igång med spelet på banan och att komma in i  gemenskapen i vår golfklubb.
    3. Övningsspela på egen hand (9 hål från gulsvart tee) eller med markör mot greenfee. Assartorp har Pay & Play så du behöver inte bli medlem direkt.
    4. Lämna in ditt resultat på 18 poäng eller bättre över 9 hål till kansliet så har du Grönt Kort = hcp 54.
    5. Gör upp en plan med din tränare om hur du fortsätter din utveckling mot din "gilla-nivå och hitta sedan rätt sorts medlemskap i klubben.

Boka träning

• Vi ser alla olika ut och svingar klubban på olika sätt. Under denna lektion ser vi till att du har rätt klubbor som är anpassade till just dig och ditt golfspel. Jag jobbar med Titleist och PING. Tid: 50 min

Ett av våra hjälpmedel är den senaste Launchmonitorn från Foresight. Denna hjälper oss med värden på dina slag så vi kan optimera ditt spel.

Som medlem i Assartorps GK har du 10 % rabatt på klubbor!

Pris: 600 :-

Boka lektion