• Dam & Herrtouren 2016

Välkomna att delta på dam & Herrtouren! Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Assartorp, 22 år och äldre. Tävlingen är ett utmärkt tillfälle att lära känna medlemmar på klubben och att testa om svingen sitter även denna vecka. Tävlingen spelas som en serie över hela säsongen, 9 hål varje onsdag. Man får spela hur många eller få ronder man vill.

Man samlas kl. 16.45 i klubbhuset för lottning av bollar. Kom ihåg att skriva upp dig i pärmen. Spelform är slaggolf. Skriv ditt resultat i pärmen när du kommer tillbaka efter rundan. Det kostar 40 kr per runda. En del av intäkterna går till priser för aktuell omgång, resten går till priser i finalen som spelas i september. Priserna i kvalomgångarna fås som en kredit i restaurangen.

Resultatet redovisas i klubbhuset. Varannan gång spelar damerna vi hål 1-9, då spelar herrarna hål 10-18. Och tvärt om. Enda avbrottet är onsdagen den 20 juli när vi har Golfvecka.

Man lägger ihop de tre bästa resultaten från hål 1-9 och dom tre bästa från hål 10-18. HCP-justeringar sker på vanligt sätt för 9-hålsrond.

Tävlingsbestämmelser Rätt att delta har medlemmar i Assartorps GK med hcp 36 eller lägre, om inget annat anges. Tävlingsklasser: Vid färre deltagare än tre stycken flyttas dessa upp till nästa övre klass.
    Klassindelning:                  A-klass, B-klass & C-klass

Välkomna!